top of page
dörr

Vi är proffs på begagnade moduler.

Kundnöjdhet är vår främsta drivkraft.

Kvalité, kunskap och service

Begagnade moduler startade 2014 med en idé om komplettera branschen med en seriös aktör som erbjuder begagnade moduler. Vår ambition är att erbjuda en tjänst som minimerar risken och oron för våra kunder och maximera tryggheten och möjligheterna till en bra affär. Varje år förmedlar vi hundratals begagnade moduler, bostadsmoduler, skolmoduler, hotellriggar, kontors moduler, manskapsbodar med mera till nöjda kunder.
 

Vi fokuserar på kvalitet, kunskap och service för att ge våra kunder värde och bästa möjliga affär.  

DSC06082.jpg

"Våra kunder är det viktigaste vi har, därför gör vi alltid vårt yttersta för att överträffa förväntningar."

- Johan Grundare av Begagnade Moduler

Vi kan erbjuda massa mertjänster via vårt dotterbolag.

Svensk Modulservice AB, ett dotterbolag inom vår koncern, strävar efter att agera som en nära totalleverantör inom modulsektorn. Vi tar hand om allt från transport och installation till ett brett utbud av tillbehör som kök, blandare, WC, samt erbjuder expertis inom snickeri och VVS. Vårt engagemang ligger i att erbjuda en omfattande service där vi ombesörjer varje aspekt av ditt projekt, med målet att vara din primära partner för en effektiv och kvalitetssäkrad process från början till slut.

Vilka jobbar här.

Möt människorna som gör skillnad

Hos oss sätter vi människan först, med fokus på hälsa, arbetsglädje och skapa ett starka team.Vi strävar efter en arbetsmiljö där varje medarbetare känner sig värderad, stöttad och motiverad. Vi vill skapa och bygga en framgångsrik och inkluderande arbetsplats.Vi satsar på våra medarbetare för det är dom som utgör kärnan och kugghjulet för att företaget går runt.Välkommen till en plats där ditt välbefinnande är vår prioritet.

bottom of page